skip to Main Content
Brdr. Soldenfeldts Stiftelse Send en mail
Besøg På Brdr. Soldenfeldts Gravsted

Besøg på Brdr. Soldenfeldts gravsted

Besøg ved Brdr. Soldenfelts gravsted på Assistens Kirkegården.

Den 14. oktober fejres Brdr. Soldenfeldts Stiftelses fødselsdag! I den anledning bliver der hvert år arrangeret en tur for Stiftelsens beboere til Assistens Kirkegården, hvor der bliver lagt blomster på Ferdinand Vilhelm og Joseph Carl Soldenfeldts gravsted.

Efter besøget er der arrangeret en sammenkomst i Stiftelsens festsal, hvor fødselsdagen fejres af beboerne på behørig vis.

Siden Stiftelsen blev indviet i 1896, har beboerne afholdt fødselsdag for Stiftelsen.

I Stiftelsens vedtægter, som er fra 1896, er der en særlig forpligtelse for Brdr. Soldenfeldts fond i forhold til at vedligeholde Brdr. gravsted på Assistens Kirkegården.  I 2014 fik Stiftelsens fondsbestyrelse sat gravstenen i stand og plantet et mindre blomsterbed foran i samarbejde med ledelsen af Assistens Kirkegårde, Københavns Kommune.

I samme vedtægter er der ligeledes en forpligtelse på at vedligeholde forældrene: Rosa og Abraham Soldins gravstene på Den Mosaiske Gravplads. I samarbejde med Mosaisk Trossamfund blev disse istandsat i 2016 og der blev lavet et mindre arrangement for repræsentanter for Det mosaiske Trossamfund og beboerne fra Soldenfeldts Stiftelse.

I oktober 2017 var en gruppe beboere på besøg på Assistent Kirkegården og lagde blomster der.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top