skip to Main Content
Brdr. Soldenfeldts Stiftelse Send en mail
Farvel Til Bruno

Farvel til Bruno

Farvel til en afholdt vicevært

Soldenfeldts festsal var fyldt, da man 31.januar tog afsked med en meget afholdt medarbejder, nemlig vicevært Bruno Kier, som går på pension. I seks år?? har han været manden, der altid, venlig, hjælpsom og betænksom, har løst hverdagens små og store praktiske problemer for beboerne. Den overvældende mængde gaver vidnede da også om, hvor værdsat Bruno har været.

Sekretær i Fondsbestyrelsen Helle Riis sagde bl.a i sin tale;

”I dag står vi og skal tage afsked med en ikke kun afholdt vicevært, men med en person, der på alle måder har været et plus for Soldenfeldt. Tiden inden din tiltræden havde været præget af en vis turbulens, men så kom du med dit rolige gemyt, og verden blev en anden. Det har sikkert ikke været helt nemt at træde ind på Soldenfeldts arena, for hvordan skulle man lige tackle 99 meget forskellige lejere, og det endda kvinder. Den opgave har du løst på fornemste vis.”

Bruno kvitterede med at sige, at der aldrig har været en dag, hvor han ikke er gået glad på arbejde.

Fra Fondsbestyrelsen fik han en stor kurv med specialiteter fra de danske øer og fra BR et smukt sæt fiskekniv med handske, som nok skal komme i bruge, nu da han får mere tid til sin hobby, fiskeriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top